GLUTÉNMENTES ÉDEN PRÉMIUM BAKE-FREE LÁNGOS-FÁNK LISZTKEVERÉK 1000G
2 190 Ft
Leírás
Összetevők: kölesliszt (köles: Lengyelország), rostkeverék (útifű maghéj liszt, bambuszrost liszt), tápióka keményítő, térfogat növelő szer (nátrium-hidrogén-karbonát), savanyúságot szabályzó anyag (citromsav). Felhasználási terület: gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, szójamentes, élesztőmentes, kukoricaliszt-, és keményítőmentes, burgonyamentes, rizsmentes, vegán, élelmi rostban gazdag fánkok és lángosok készítéséhez.
Elkészítési javaslat és hozzávalók 5 db fánkhoz:
60 g lisztkeverék, 60 g langyos víz körülbelül 40 fokos, 11 g Eden Premium eritrit, Eden Premium kókuszolaj.
Elkészítés: keverjük össze a hozzávalókat és pihentessük a tésztát 5 percig. Nyújtsuk fél centiméter vastagságúra és szaggassuk ki fánk formára az összeset. Bő, forró kókuszolajban süssük ki oldalanként körülbelül 1-1 percig. Papírtörlővel itassuk le róluk a felesleges olajat.
Hozzávalók 1 darab lángoshoz: 65 g lisztkeverék, 65 g langyos víz körülbelül 40 fokos, 1 g Eden Premium Himalája, vagy Parajdi só, Eden Premium kókuszolaj.
Elkészítés: Keverjük össze a hozzávalókat és pihentessük a tésztát 5 percig. Száraz felületen nyújtsuk fél centi vastagságú körre és süssük ki mindkét oldalát forró olajban körülbelül 1-1 perc alatt.
Fehérje:8,7 g
Átlagos tápértékadatok: | 100 g |
Energia: | 1419 kJ/340 kcal |
Zsír: | 2,4 g |
amelyből telített zsírsavak | 0,5 g |
Szénhidrát: | 65,6 g |
amelyből cukrok: | 0,09 g |
Rost: | 10,4 g |
Só: | 0,05 g |
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
100 g kész, kisült, a recept alapján készített fánk/lángos átlagos tápértéke: 100 g
Fehérje:4,4 g4,5 g
Átlagos tápértékadatok: | 100 g | |
Fánk | Lángos | |
Energia: | 1337 kJ/323 kcal | 1629 kJ/394 kcal |
Zsír: | 18 g | 25,6 g |
amelyből telített zsírsavak | 15,6 g | 22,6 g |
Szénhidrát: | 42,3 g | 33,5 g |
amelyből cukrok: | 0,04 g | 0,04 g |
amelyből poliolok: | 9,2 g | 0 g |
Rost: | 5,2 g | 5,3 g |
Só: | 0,03 g | 0,8 g |
100 g kész, kisült, a recept alapján készített fánk átlagos felszívódó szénhidrát tartalma: 33,1 g.
A változó éghajlati viszonyok és a termő területek eltérő tulajdonságai miatt minden alapanyagnak, szállítmánynak különböző lehet a pontos tápértéke. Igyekszünk honlapunkon folyamatosan frissíteni az adatokat, de kérjük minden esetben figyelmesen ellenőrizze a terméken szereplő hátsó címke értékeket, mivel mindig az az irányadó. Gluténmentes üzemben készült.
További információk
Tömeg | 1000 g |
---|