Rólunk

A 4You Holding Kereskedelmi Kft két célból kelt életre.

miért?

Egyrészről mert testközelből tapasztaltam, hogy a gluténérzékenységgel, laktózérzékenységgel és egyéb, de szintén hasonló nagy teherrel élő barátaim, ismerőseim számára milyen nehéz megtalálni a megfelelő alapanyagokat, igyekszem élvezhetőbbé tenni számukra is az életet, hogy ők is tudjanak édességet fogyasztani, élvezni az élet apró örömeit is.
Arról nem is beszélve, hogy van aki több mindenre is érzékeny egyszerre. Mikor láttam, hogy ezzel mosolyt csalok ismerőseim arcára, arra gondoltam miért is ne próbálhatnám meg szélesebb körben elérhető közelségbe hozni ezeket a termékeket és nem mellékesen elfogadható áron több embernek is segíteni?

Másrészről nagyon jó érzés, mikor valakinek magvalósulhat az álma. Az pedig egyszerűen felemelő, mikor ebben segíthetek is neki. Ha neked egy külföldön lévő autó az álmod, de nem tudod miképpen kell eljutnod hozzá és valóra váltani dédelgetett vágyad, a 4You Holding Kft. áll rendelkezésedre.

[vc_btn title=”További információért látogasd meg Car 4 You oldalunkat!” link=”url:https%3A%2F%2Fcar.4youholding.hu%2F|||”]

Ismerj meg!

NoemiRólunk

Egy külföldön lévő autó az álmod, de nem tudod miképpen kell eljutnod hozzá?

Mi állunk rendelkezésedre! További információért keresd fel Car 4 You oldalunkat!