Rólunk

A 4You Holding Kereskedelmi Kft két célból kelt életre Csontos Szabolcs barátom és üzlettársam, valamint jómagam, Jakab Attila kezdeményezésére.

miért?

Egyrészről mert azt tapasztaltuk testközelből, hogy a gluténérzékenységgel, laktózérzékenységgel és egyéb, de szintén hasonló nagy teherrel élő barátaink, ismerőseink számára élvezhetőbbé tegyük az életet, ők is tudjanak édességet fogyasztani, élvezni az élet apró örömeit is.
Arról nem is beszélve, hogy van aki több mindenre is érzékeny egyszerre. Mikor láttuk, hogy ezzel mosolyt csalunk ismerőseink arcára, arra gondoltunk miért is ne próbálnánk meg szélesebb körben elérhető közelségbe hozni a termékeket és nem mellékesen elfogadható áron több embernek segíteni?

Másrészről nagyon jó érzés, mikor valakinek magvalósulhat az álma. Az pedig egyszerűen felemelő, mikor ebben segíthetünk is neki. Ha neked egy külföldön lévő autó az álmod, de nem tudod miképpen kell eljutnod hozzá és valóra váltani dédelgetett vágyad, a 4You Holding Kft. áll rendelkezésedre.

kik vagyunk?

NoemiRólunk

Egy külföldön lévő autó az álmod, de nem tudod miképpen kell eljutnod hozzá?

Mi állunk rendelkezésedre! További információért keresd fel Car 4 You oldalunkat!